Foto: Publicitātes foto
Otrdien apstiprinātas izmaiņas degvielas tirdzniecības uzņēmums 'Virši' grupas uzņēmumu pārvaldes struktūrā un turpmāk Jānis Vība ieņems valdes priekšsēdētāja amatu.

Uzņēmums informē, ka valdē strādās arī uzņēmuma Finanšu direktore Vita Čirjevska un Mazumtirdzniecības daļas vadītāja Linda Prūse.

Līdzšinējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš un valdes locekļi Jānis Rušmanis, Ilgvars Zuzulis un Andris Priedītis darbu turpinās AS "Virši-A" padomē. Viņiem un līdzšinējai padomes loceklei Silvai Skudrai pievienosies Latvijas Degvielas tirgotāju asociācijas valdes loceklis Ivars Blumbergs, kurš, kā norāda uzņēmumā, ir pieredzējis eksperts ar ilgstošu pieredzi transporta enerģijas nozares attīstībā.

"Veiktās izmaiņas padomes un valdes sastāvos nodrošinās vēl spēcīgāku un efektīvāku uzņēmuma pārvaldības modeli. Valdes komandu papildinājušas aktīvas, zinošas un pieredzējušas profesionāles, kuras jau līdz šim ir devušas nozīmīgu pievienoto vērtību “Viršu” izaugsmes stāsta veidošanā un pierādījušas sevi, sniedzot būtisku ieguldījumu uzņēmuma attīstībā,” izmaiņas pārvaldes struktūrā komentē “Virši” valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Jānis Vība.

Uzņēmumā norāda, ka jaunajiem valdes un padomes locekļiem ir ievērojama iepriekšējā pieredze vadošos amatos. Vitai Čirjevskai ir vairāk nekā desmit gadu pieredze finanšu nozarē, bet 2019. gadā viņa pievienojās uzņēmumam kā finanšu direktore. Lindas Prūses darba pieredzē ir 25 gadi vadošajos amatos trīs degvielas nozares uzņēmumos. “Viršos” viņa strādā kopš 2014. gada un no 2019. gada rūpējas par uzņēmuma mazumtirdzniecības tīkla veikalu attīstības stratēģiju un efektīvas darbības nodrošināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!