Foto: Publicitātes foto

SIA “CrossChem” atklājis jaunu rūpnīcu 90 kilometrus no Ungārijas galvaspilsētas Budapeštas. Šī gada sākumā uzņēmums ir parakstījis vairākus investīciju līgumus, kuru kopējā summa pārsniedz vienu miljonu eiro.

Ražotne Ungārijā ir 17. “CrossChem” atvērtā rūpnīca, kura ik mēnesi spēs nodrošināt 4 miljonus AdBlue® litru ražošanu. Tā nodrošinās pilna cikla ražošanu, tostarp preču tarēšanu. “CrossChem” Latvijas tehnisko speciālistu komanda sadarbībā ar Ungārijas kolēģiem trīs nedēļu laikā, stingros COVID-19 ierobežojumu apstākļos, veica nepieciešamos montāžas, instalācijas un apmācības darbus. Rūpnīcas izveide ilga gandrīz gadu.

Šā gada 1. ceturksnis uzņēmumam bijis veiksmīgs – “CrossChem” apgrozījums pirmajā ceturksnī pārsniedza 4,6 miljonus eiro, kas ir par 20% vairāk nekā šajā pašā laika periodā pērn. Tāpat tam pirmo trīs mēnešu laikā izdevies nopelnīt 60% no 2020. gada bruto peļņas jeb gandrīz 787 tūkst. eiro.

SIA “CrossChem” ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums un vienīgais VDA sertificētais dīzeļdzinēju izplūdes sistēmas attīrīšanas šķidruma AdBlue® ražotājs Baltijā. Tas ir atvēris 17 AdBlue® ražotnes visā pasaulē, kā arī nodrošina tā eksportu uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm.

“Realizējām jaunas idejas, kā arī veicām vairākas stratēģiskas darbības, lai paplašinātu uzņēmuma darbību un attīstītu jaunus tirgus. Ģimenes uzņēmums pārtop globālā pasaules spēlētājā,” norāda SIA “CrossChem” direktors Ričards Andersons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!