Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrs "Rīga Plaza" šā gada augustā gatavojas atvērt jaunu kinoteātri "Apollo Kino", paplašinātu izklaides zonu – "O'Learys" sporta bāru, kā arī jaunus restorānus. "Apollo Group" tirdzniecības centra izklaides zonas attīstībā investējusi septiņus miljonus eiro, informē uzņēmums.

Jaunajā kinoteātrī "Apollo Kino", kas vērs durvis apmeklētājiem augustā, būs astoņas zāles ar vairāk nekā 900 sēdvietām un tas darbosies pēc pašapkalpošanās principa. Tāpat būs izveidota jauna koncepta zāle – "Apollo Vintage", kas iekārtota atšķirīgā stilā, integrējot interjerā komforta un luksuss apstākļus. Integrētās tehnoloģijas ļaus pasūtīt un saņemt uzkodas, nepametot sēdvietu.

Jau vēstīts, ka 2020. gada maijā kinoteātris "Multikino", kas atradās "Rīga Plaza", paziņoja, ka pamet Latvijas tirgu. Savukārt pēc nedēļas uzņēmums jau informēja, ka plāno, ka pagājušā gada rudenī tā vietā durvis vērs jauns kinoteātris "Apollo Kino". Līdz šim "Apollo Kino" Latvijas auditorijai bijis pieejams tirdzniecības centrā "Akropole".

Savukārt "O'Learys" sporta bārā būs pieejams restorāns un dažādas izklaides iespējas, piemēram, biljarda galdi, jaunās paaudzes lāzertaga zāle, videospēles un boulinga zāle ar 12 celiņiem. Izklaides vieta varēs uzņemt vairāk nekā 330 cilvēkus.

"Summus Capital" valdes loceklis Hanness Pīls vērtē, ka, atklājot jauno kinoteātri, izklaides zonu un restorānus, tiks uzlabota tirdzniecības centra apmeklējuma pieredze, līdz ar to paredzams, ka tirdzniecības centra apmeklējuma ilgums pieaugs.

Patlaban tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" ir viena no Latvijā lielākajām tirdzniecības centros izvietotajām ēdināšanas zonām. Restorānu klāstam augustā pievienosies arī itāļu restorāns "Vapiano" un Latvijā pirmais "MySushi" restorāns.

Jāatgādina, ka 2020. gadā par "Rīga Plaza" īpašniekiem kļuva nekustamā īpašuma investīciju kompānija "Summus Capital". Tirdzniecības centra "Rīga Plaza" apsaimniekošanu veic starptautiskā nekustamo īpašumu pakalpojumu kompānija "Colliers". "Rīga Plaza" ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā ar 60 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!