Foto: LETA

Lidsabiedrība "Wizz Air" īstenos tīkla korekcijas un tirgus optimizācijas plānus, atspoguļojot klientu mainīgo pieprasījumu. Tā ietvaros šā gada 3. oktobrī lidsabiedrība slēgs bāzi Rīgā, informē uzņēmums.

No 2021. gada 3. oktobra "Wizz Air" ir nolēmusi koriģēt Latvijas tīkla plānu, slēgt Rīgas bāzi un izmantot izaugsmes iespējas, pārdalot caurlaidspēju uz citiem maršrutiem ar lielāku pieprasījumu.

"Rīga paliks neatņemama "Wizz Air" tīkla sastāvdaļa, un lidsabiedrība turpinās savienot Rīgu ar 10 galamērķiem Eiropā, tostarp , Dortmundi, Eindhovenu, Oslo un Stokholmu, kā arī vairākiem Apvienotās Karalistes reisiem, savukārt lidmašīna līdz ar Reikjavīkas reisu tiks pārcelta uz Viļņu. Tādējādi iepriekš minēto izmaiņu dēļ līdz šim no Rīgas veiktie lidojumi uz Reikjavīku no 17. decembra pārcelsies uz Viļņu. Visiem skartajiem darbiniekiem Rīgas bāzē tiks piedāvātas iespējas citur "Wizz Air" tīklā," norāda uzņēmums.

"Wizz Air" pirmais lidojums no Latvijas notika 2010. gada martā, un kopš tā laika lidsabiedrība ir nepārtraukti paplašinājusi darbību, Latvijas zemo cenu maršrutos pārvadājot gandrīz 2 miljonus pasažieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!