Foto: Publicitātes foto

"Narvesen" pārvaldošais uzņēmums SIA "Narvesen Baltija" 2021. gadā rekonstruējis tirdzniecības vietas degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā. Tās turpmāk darbosies pēc jauna koncepta, informē uzņēmums.

Degvielas uzpildes staciju veikalos uzstādītas jaunas iekārtas, kas ļauj uz vietas piedāvāt gan vegāniskus un veģetārus, gan tradicionālus ēdienus – burgerus, siltas maltītes un zupas, dažādas uzkodas. Domājot par ilgtspēju, uzlabota apgaismojuma sistēma, ieviešot LED spuldzes, dabai draudzīgākas iekārtas, un uzstādītas riteņu novietnes velobraucējiem.

"Esam pilnveidojuši jauno degvielas uzpildes veikalu konceptu – pēc rekonstrukcijas šīs tirdzniecības vietas no līdzšinējām atšķiras vizuāli, kā arī veikuši izmaiņas tirdzniecības vietu darbalaikos, kas atrodas degvielas uzpildes stacijās," teic SIA "Narvesen Baltija" valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena. Viņa norāda, ka tagad veikalos ir ērtāka navigācija, kas panākta, izceļot dažādas produktu kategorijas.

Tāpat kā citus Latvijas uzņēmumus, arī "Narvesen" skārusi Covid-19 pandēmija un tās izraisītās sekas, kā arī neziņa par to, vai un cik lieli ierobežojumi gaidāmi turpmāk. "Tā kā redzam, ka daudzās valstīs Covid-19 atkal izplatās, šobrīd ir grūti prognozēt, kā situācija varētu attīstīties. Tomēr nākotnē raugāmies ar optimismu, sagaidot klientu plūsmas atjaunošanos," pauž Dovidena.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!