Foto: Publicitātes attēli
No 2021. gada 15. novembra "Rimi" veikali visā Latvijā būs pieejami pircējiem katru dienu, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas, savukārt veikalu darba režīms būs atkarīgs no konkrētā veikala izmēra un atrašanās vietas, informē uzņēmuma pārstāvji.

Tāpat tiks pagarināti darba laiki pircēju iecienītākajos "Rimi" veikalos.

Pēc mājsēdes atcelšanas izmaiņas skārušas visu tirgotāju darba organizāciju, tajā skaitā 'Rimi" veikalu tīklu. Arī turpmāk visi "Rimi" veikali būs atvērti katru dienu, tajā skaitā brīvdienās un svētku dienās, darbu organizējot saskaņā ar valstī noteiktajām epidemioloģiskajām prasībām.

Visi "Rimi Express" veikali turpmāk strādās "sarkanajā režīmā", tāpat kā lielākā daļa "Rimi Mini" veikalu visā Latvijā. Šajos veikalos pirkumus varēs brīvi veikt pircēji bez sadarbspējīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem, bet veikalos būs noteikts tāds maksimālais apmeklētāju skaits, lai nodrošinātu ne mazāk kā 25 m2 no publiski pieejamās iekštelpu platības uz apmeklētāju. Izņēmumi ir Mini formāta veikali, kas atrodas tirdzniecības centros un tāpēc strādās "zaļajā režīmā": Rimi MR Zolitūdes (Rīgā), Rimi MR Galdnieku (Rēzeknē), Rimi MR Lielā (Talsos), Rimi MR Nākotnes (Jēkabpilī) Rimi MR Ganību (Liepājā) un Rimi MR Brīvības (Balvos).

Savukārt visi Rimi hipermārketi līdz turpmākajiem valdības norādījumiem strādās "zaļajā režīmā", t. i., tos apmeklēt varēs tikai pircēji ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, lietojot mutes un deguna aizsegus. Maksimālajam apmeklētāju skaitam ir jāatbilst nosacījumam, ka uz vienu apmeklētāju ir nodrošināti ne mazāk kā 15 m2 no publiski pieejamās iekštelpu platības.

Rimi hipermārketu darba laiki no 15. novembra būs sekojoši:

"Rimi Hyper Origo" strādās no pulksten 7.00 līdz 23.00.

"Rimi Hyper Valdemāra", "Rimi Hyper Salaspils", "Rimi Hyper Mārupe" un "Rimi Hyper Stirnu" būs atvērti no pulksten 07.00 līdz 22.00.

Pārējie "Rimi" hipermārketi visā Latvijā strādās no pulksten 08.00 līdz 22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!