Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2021. gada novembrī pārvadājusi 157,2 tūkst. pasažierus jeb par 265% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn. "airBaltic" 2021. gada novembrī veica 2740 lidojumus.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Rudenī esam redzējuši ļoti labus rezultātus, un esam ceļā uz atlabšanu no pandēmijas smagākā posma. Taču aviācijas nozari vēl sagaida izaicinājumi, ņemot vērā nemainīgās bažas saistībā ar Covid-19 pandēmiju. Mēs elastīgi reaģējam uz šiem izaicinājumiem, lai mūsu pasažieriem nodrošinātu savienojamību uz galamērķiem Eiropā un ārpus tās."

2021. gada novembrī "airBaltic" lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs sasniedza 90,1%. Tas norāda, ka vairāk nekā 90 no 100 "airBaltic" reisiem izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos.

Šobrīd "airBaltic" no Rīgas piedāvā tiešos lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem. Septembrī lidsabiedrība sāka tiešos lidojumus no Rīgas uz Tenerifi (Spānija) un Dubaiju (Apvienotie Arābu Emirāti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!