Foto: Publicitātes foto
AS "Reģionālā investīciju banka" ("RIB") un AS "Baltic RE Group" meitasuzņēmumi ir parakstījuši līgumu par vidēja termiņa aizdevuma piešķiršanu 6,5 miljonu eiro apmērā divu Rīgas īpašumu – Raiņa bulvārī 25 un Krāmu ielā 2 – renovācijas darbu daļējai refinansēšanai.

"Baltic RE Group" finansiālais mērķis joprojām ir rast efektīvus un elastīgus risinājumus, ievērojot ārkārtīgu piesardzību. Lai arī ir parakstīts aizdevuma līgums ar "RIB", aizņēmuma lieluma un aktīvu vērtības attiecība uzņēmuma nekustamo īpašumu portfelī saglabājas zem 20%, raksturo "Baltic RE Group" dibinātājs un izpilddirektors Džovanni dalla Dzonka (Giovanni dalla Zonca).

"Visi mūsu jaunie attīstības projekti būs vērsti uz materiālu un risinājumu izmantošanu vides un mūsu ēkās strādājošo cilvēku labsajūtai. Tas prasa ieguldījumus un aizraušanos. Esam dalījušies ar šo pieeju, un esam priecīgi par "RIB" vēlmi ilgtermiņā atbalstīt mūs šajā ceļā," viņš izteicās.

AS "Reģionālā investīciju banka" darbību sāka 2001. gadā. Pēc aktīvu apjomiem 2021. gada 30. jūnijā tā bija septītā lielākā banka Latvijā. Bankas kopējais pamatkapitāls ir 32,33 miljoni eiro un lielākais akcionārs ir SIA "SKY Investment Holding" (37,4%). Citiem institucionālajiem un privātajiem akcionāriem katram nepieder vairāk par 20% akciju. Reģionālās investīciju bankas neauditētā peļņa 2021. gada pirmajos 9 mēnešos sasniedza 1,89 milj. eiro.

"Baltic RE Group" ir nekustamo īpašumu investors, kurš kopš 2008. gada specializējas augstvērtīgu nekustamo īpašumu iegādē un pārvaldīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!