Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2022. gada janvārī pārvadājusi 147,4 tūkst. pasažierus jeb par 232% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn.

Pagājušā gada janvārī kompānija pārvadājusi 44,4 tūkst. cilvēku. "airBaltic" 2022. gada janvārī veica 2480 lidojumus, bet pērn janvārī vien 900.

Sabiedrības izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Līdz ar trīskārt lielāku pasažieru skaitu nekā pirms gada, janvāra rezultāti apliecina, ka esam uz atgūšanās ceļa, neskatoties uz zemākiem pasažieru satiksmes rādītājiem nekā pirms pandēmijas. Tuvākajos mēnešos mēs sagaidām lielu pieprasījumu, dažādām valstīm atceļot vai atvieglojot ierobežojumus, tomēr situācija joprojām ir mainīga, un mēs turpinām uzmanīgi sekot līdzi izmaiņām visā mūsu tīklā."

2022. gada janvārī "airBaltic" lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs sasniedza 81,9%. Tas nozīmē, ka vairāk nekā 81 no 100 "airBaltic" reisiem izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos. Pirms gada šis rādītājs bijis nedaudz augstāks – 89,5%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!