Foto: Publicitātes foto

Ķīmisko preču ražotājam un importētājam SIA "CrossChem" 2021. gadā izdevies dubultot savu apgrozījumu, tam sasniedzot 31,8 miljonus eiro, liecina "Lursoft Klientu portfeļa" publiskotā informācija.

Tas panākts, piesaistot jaunus klientus esošajiem produktiem un palielinot importēto ķīmisko vielu un ražotņu tirdzniecības apjomu. "CrossChem" peļņa pērn bija 1,8 miljoni eiro, bet uzņēmumā nodarbināti bija kopumā 55 darbinieki.

Uzņēmums īpaši izceļ 2021. gada 4. ceturkšņa notikumus, kas skāra visu ķīmisko nozari: "Gāzes cenu pieaugums izraisīja vairāku galveno Eiropas mēslošanas līdzekļu un AdBlue ražotāju darbu daļēju apturēšanu, kā rezultātā tirgū trūka gatavās produkcijas, tādējādi uzliekot lielu slogu ražošanai mazākiem ražotājiem, kuriem bija pietiekami lieli izejvielu krājumi ražošanai, tostarp "CrossChem"," norāda kompānijas vadība. Uzņēmums spēja daļēji apmierināt papildu tirgus vajadzības un palielināt aizvadītā gada 4. ceturksnī apjomu.

Nākamajos gados "CrossChem" turpināšot attīstīt piedāvāto un ražoto preču klāstu, kā arī sniegs efektīvus, drošus un kvalitatīvus pakalpojumus.

"Lursoft" izziņas informācija liecina, ka "CrossChem" kapitāldaļu turētājs ir SIA "CrossChem International", bet patiesie labuma guvēji – Ričards Andersons un Jana Muzičenko. 2020. gadā "CrossChem" strādāja ar 15,5 miljonu eiro apgrozījumu un 692 813 eiro peļņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!