Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Izīda Gerkena "Moller Auto", kas nodarbojas ar automašīnu tirdzniecību, strādā jau kopš 2012. gada un šobrīd ieņem "Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektores Baltijā amatu.

"Moller Auto" Latvijā pārstāv auto zīmolus "Volkswagen" un "Audi".

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Esmu pārliecināta, ka panākumu pamatā ir darbs. Ja gribi dzīvē kaut ko sasniegt, tad esi gatavs daudz un smagi strādāt. Neticu viegliem panākumiem un skaļiem lozungiem. Ja tev atliek laiks daudz un plaši runāt, tad, visticamāk, tev nav laika darīt," saka Izīda Gerkena.

Viņa atzīst, ka šobrīd nozarē, kurā strādā, ir ļoti daudz nezināmā, un rudenī jautājumu būs vēl vairāk nekā atbilžu, tāpēc jābūt gataviem dažādiem scenārijiem.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Fakts, ka pēdējo desmit gadu laikā savu karjeru esmu attīstījusi auto industrijā, drīzāk ir sakritība, nevis likumsakarība. Mana sirdslieta ir loģistika, kur sākotnēji veidoju savu karjeru.

Pirms desmit gadiem mani uzrunāja uzņēmums "Moller Auto", piedāvājot to restartēt un modernizēt. Vajadzēja mainīt iekšējos procesus, darba stilu un daļēji arī komandu. Mans redzējums guva ievērību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!