Foto: DELFI

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) kopš sā gada septembra ir sācis drukāto rēķinu apjoma samazināšanu. Būtisku pāreju uz elektroniskajiem rēķiniem plānots īstenot līdz maijam.

Kā akcentē uzņēmums, jau šobrīd liela daļa klientu ikdienā lieto vortālu e-parvaldnieks.lv, kurā iespējams piekļūt rēķiniem, to arhīvam un citām ziņām, kas saistītas ar īpašumu.

"Laikā, kad gandrīz viss kļuvis dārgāks, katra iespēja samazināt izdevumus ir jāizmanto. Esam demonstrējuši, ka ir iespējams īstenot veiksmīgu optimizācijas procesu uzņēmumā. Strādājot pie administratīvo pozīciju audita, panākts pārvaldīšanas maksas samazinājums 70% klientu, savukārt izstrādājot iepirkumu sistēmu, samazinātas pakalpojumu izmaksas pat 2-3 reizes tādiem pakalpojumiem kā zāles pļaušana, liftu apkalpošana un citi. Drukāto rēķinu apjoms ir samazināms, un tas ne tikai pozitīvi ietekmē vidi, bet sniedz iespēju ātrākai saziņai un ērtākai sadarbībai ar klientiem e-vidē," klāsta SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valdes loceklis Bernhards Maļinovskis. Viņš arī atzīmē, ka vairums uzņēmumu, kuri ikdienā apkalpo lielu skaitu klientu izmanto tikai elektroniskos rēķinus.

Turpmāk RNP plāno ieviest arvien vairāk digitālu jauninājumu vortālā e-parvaldnieks.lv, kur būs pieejama plašāka informācija par īpašumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!