Foto: Publicitātes foto

Dizaina papīrlietu veikals "Manilla" atvēris veikalu Itālijas ziemeļu pilsētā Milānā, un tas darbosies uz franšīzes līguma pamata. Jaunajā veikalā pieejams līdzīgs preču sortiments, kāds tas ir abos Rīgas veikalos – papīrlietas, mājlietas, preces bērniem, kā arī dāvanu noformēšanas pakalpojumi.

"Ideja par veikalu ārpus Latvijas ir jau ilgstoši bijusi mūsu plānos, un tagad ir sakrituši visi apstākļi, lai šo mazo sapni pārvērstu realitātē. Esam atraduši lielisku partneri, līdz ar to esmu pārliecināta, ka šis ir sākums ilgstošai sadarbībai. Milāna ir modes un dizaina galvaspilsēta, kurā lieliski iederēsies un tiks novērtēts "Manilla" stils. Šeit arī varēsim labi pārbaudīt iecerēto biznesa modeli, lai jau nākamgad paplašinātu franšīzes tīklu gan Itālijā, gan citās Eiropas valstīs," stāsta "Manilla" zīmola radītāja un īpašniece Linda Lukstiņa.

Biznesa dati:


SIA "Manilla"

Reģistrācijas datums: 12.08.2013.

Juridiskā adrese: Mārupes nov., Mārupe, Zemturu iela 14

Apgrozījums (2021. gadā): 537 001 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2021. gadā): 75 462 eiro

Valde: Linda Lukstiņa, Miks Lukstiņš

Īpašniece un patiesā labuma guvēja: Linda Lukstiņa


Avots: "Lursoft"

Milānas veikala franšīzes īpašniece Ieva Lazdāne Bertolotti saka: "Esmu dzīvojusi vairākās pasaules valstīs, bet šobrīd ar ģimeni dzīvoju Milānā. Dvēselē joprojām jūtu Latviju kā savas mājas. "Manilla" apmeklējums bijis obligāts notikums ik reizi, kad viesojos Rīgā."

Milānas veikals atrodas citta' studi rajonā, kas ir tuvu pilsētas centram un ir plašāk zināms kā atrašanās vieta Milānas politehniskajai universitātei (Politecnico di Milano). Veikala mērķauditorija ir vietējie apkārtnes iedzīvotāji. Tas atrodas atstatus no tūristu iecienītākajiem ceļiem, vienlaikus tas ir dažu minūšu gājienā no vienas no Eiropā lielākajām iepirkšanās ielām Corso Buenos Aires.

Foto: Sabīne Baštika, Alise Sūna, "Manilla"



Uzņēmums "Manilla" dibināts 2013. gada rudenī. Latvijā darbojas divi zīmola veikali Rīgā – Tērbatas ielā un t/c "Galerija Centrs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!