Foto: Shutterstock

Lauksaimniecības tehnikas tirgotājs SIA "Pakavs" pērn strādāja ar 15,673 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa samazinājās par 39,3% un bija 942 093 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā minēts, ka pērn uzmanība veltīta iekšzemes tirgus izpētei un jaunu klientu piesaistei, ārvalstu tirgus izpētei, "Pakavs" materiāltehniskās bāzes nodrošināšanai, jaunu tehnoloģiju un iekārtu iegādei, jaunu pakalpojumu sniegšanai un pārdošanas apjomu palielināšanai.

Tāpat "Pakavs" patstāvīgi veic preču sortimenta pieprasījuma izpēti un analīzi, kas arī nosaka uzņēmuma turpmāko attīstību.

Turpmāk kompānijas vadība paredz uzlabot sadarbību ar ārvalstu sadarbības partneriem un strādāt pie interneta tirdzniecības paplašināšanas. Vienlaikus, ņemot vērā šī pusgada darbību, arī lielas izmaiņas prognozētas netiek.

Jau ziņots, ka "Pakavs" 2019. gadā strādāja ar 13,637 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 17,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa palielinājās par 44,9% un bija 1,552 miljons eiro.

"Pakavs" reģistrēts 1992. gadā, un tā pamatkapitāls ir 2844 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Maira Sprukule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!