Foto: Publicitātes foto
Investējot 1,6 miljonus eiro, Tukumā atklāta lielākā no "Astarte-Nafta" degvielas uzpildes stacijām.

Šajā vietā arī senāk atradās “Astarte-Nafta” degvielas uzpildes stacija, taču uzņēmums 2021.gada rudenī pieņēma lēmumu visu pilnībā pārbūvēt. Projektam piesaistīts “ SEB bankas” finansējums.

Jaunatklāto telpu kopējā platība ir 272 kvadrātmetri, tostarp 155,8 kvadrātmetru plašā tirdzniecības zāle. Stacijā varēs uzpildīt benzīnu, dīzeļdegvielu, autogāzi, kā arī uzlādēt elektroauto, savukārt iekštelpās ir veikals un kafejnīca.

Tukuma degvielas uzpildes stacijas būvniecība bijusi izaicinājumu pilna, ņemot vērā sarežģīto pasaules situāciju, atzīst “Astarte-Nafta” valdes loceklis Jānis Anspoks.

Sadarbībā ar projektētājiem un iekštelpu dizaina speciālistiem, telpas ir piemērotas lielākai klientu plūsmai. Līdz ar kasēm, veikala letēm un kafijas galdu, telpās ir izvietota arī atpūtas zona ar galdiņiem, stāsta “Astarte-Nafta” tirdzniecības daļas vadītājs Gints Ostrovskis.

“Astarte-Nafta” ir uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Uzņēmums naftas produktu mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā strādā kopš 1991.gada. “Astarte-Nafta” ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Zemgalē, šobrīd nodarbina 347 darbiniekus. Uzņēmuma īpašumā ir akcīzes preču noliktava un servisa bāze, kā arī 30 degvielas uzpildes stacijas.

“Astarte-Nafta” degvielas uzpildes stacija Tukumā atklāta 16.novembrī, klātesot Tukuma novada domes priekšsēdētājam Gundaram Važam un SIA “Astarte-Nafta” valdes priekšsēdētājam Ojāram Karčevskim, kā arī būvniekiem, uzņēmuma korporatīvajiem klientiem un sadarbības partneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!