Foto: Pixabay
Rīgā 27. aprīlī norisināsies otrā "Novatore Impact Summit" konference, kas pulcēs vairāk nekā desmit pasaules līmeņa runātājas, 400 augstākā un vidējā līmeņa vadītājas, kā arī līderes, kuras vēlas attīstīt savu biznesu un iegūt jaunus sadarbības kontaktus.

Konferences rīkotāji aicina piedalīties arī vīriešus – uzņēmumu vadītājus un viedokļu līderus, lai gūtu izpratni, kā sieviešu iekļaušana vadībā uzlabo biznesa izaugsmi. Pasākuma mērķis ir veicināt sieviešu ekonomisko aktivitāti un sekmēt dzimumu dažādību augstākajās biznesa līderpozīcijās. Šī gada konferences uzmanības centrā – sieviešu ekonomiskā noturība, finanses un inovācijas.

Konferences ietvaros notiks meistarklases, kurās apgūt praktiskas zināšanas un prasmes, kā kļūt spēcīgākām līderēm. Reaģējot uz karu Ukrainā, sadarbībā ar Rīgas Ekonomikas augstskolu (SSE Riga) norisināsies arī Ukrainas un Baltijas biznesa sieviešu forums, lai veicinātu savstarpējo kontaktu veidošanos un attīstītu sieviešu kopienu.

""Novatore Impact Summit" ietvaros vēlamies stiprināt sieviešu tīklošanos karjeras izaugsmei, pievērsties aktuālākajiem ekonomiskajiem jautājumiem, kā arī paaugstināt sieviešu profesionālās prasmes. Arī visspēcīgākajām sievietēm ir nepieciešams iedrošinājums, atbalsts un pareizie instrumenti, lai ieņemtu, sasniegtu un saglabātu savas pozīcijas uzņēmumu un organizāciju vadībā," saka "Novatore" līdzdibinātāja Baiba Rubesa.

Konferences ietvaros uzstāsies sievietes – līderes no visas pasaules, aktualizējot svarīgākās problēmas un risinājumus, kas saistīti ar sieviešu ekonomisko līdztiesību pasaulē, piemēram, ilgtspējīga atalgojuma politika ir ārkārtīgi aktuāla visā Eiropā, tāpēc ir īpaši būtiski izveidot spēcīgas kopienas starp sievietēm vadošos amatos.

Konferenci rīko organizācija "Novatore", ko 2020. gada izveidoja uzņēmējas Baiba Rubesa un Dagnija Lejiņa ar mērķi atbalstīt sievietes vadošos amatos, sniedzot zināšanas, nodrošinot tīklošanās iespējas un veicinot pieredzes apmaiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!