Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģiju uzņēmums "Wolt" 21. februārī sāk savu darbību arī Ventspilī, tādējādi nodrošinot pārstāvniecību sešās lielākajās reģionālajās pilsētās Latvijā. Uzņēmuma nākotnes plānos arī turpmāk ietilpst darbības paplašināšana vēl citās reģionālajās pilsētās.

"Wolt" Latvijas tirgū ienāca pirms pieciem gadiem. Pašlaik tā pakalpojumi pieejami arī Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī.

"Ceram, ka "Wolt" paplašināšanās Ventspilī atdzīvinās vietējo uzņēmējdarbību, dos ventspilniekiem iespēju gūt ienākumus kā kurjerpartneriem, kā arī padarīs kopienas ikdienu vieglāku un ērtāku," izteicās "Wolt" Baltijā vadītāja Līsa Ristala.

Kā viņa stāsta, "Wolt" vairs nav lietotne tikai ēdiena pasūtīšanai, būtībā tiek piegādāts jebkas – sākot ar būvniecības materiāliem līdz bērnu autiņbiksītēm. ""Wolt" mērķis ir nodrošināt plašu pārtikas un preču piedāvājuma klāstu visās pārstāvētajās pilsētās," saka Ristala.

"Wolt" ir Helsinkos bāzēts tehnoloģiju uzņēmums, kas nodrošina vienotu platformu pārtikas un citu preču pasūtīšanai, tirdzniecībai un piegādei visām iesaistītajām pusēm - pircējiem, tirgotājiem un kurjeriem. "Wolt" dibināts 2014. gadā, un 2022. gadā apvienojis spēkus ar uzņēmumu "DoorDash". DoorDash šobrīd darbojas 27 valstīs, no kurām 23 valstis pārstāvētas ar "Wolt" produktu un zīmolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!