Foto: Publicitātes attēli
Ekspluatācijā nodots dzīvokļu nama projekts Dainas ielā 10A, kas tapis piesaistot Rietumu Bankas finansējumu.

Ekspluatācijā nodotā projekta "Dainas" kopējā platība ir 8926 m2 un ēkā pieejami 112 vienas līdz četru istabu dzīvokļi. Ēka atrodas vēsturiskajā centrā. Tāpat mājas iemītniekiem tiek piedāvātas 40 pazemes stāvvietas, kā arī apzaļumots pagalms ar zonu bērniem.

"Pastāvīgā interese par dzīvokļiem vēsturiskajā centrā liecina, ka dzīvošana galvaspilsētas centrā joprojām ir aktuāla, un interesenti labprāt izvēlas jaunos mājokļu projektus. Jaunie projekti, tostarp Dainas ielā, nodrošina risinājumus lielākajiem izaicinājumiem, kas saistāmi ar dzīvi Rīgas centrā, piemēram, autostāvvietas pieejamība, energoefektivitātes un skaņas izolācijas jautājumi. Turklāt, kā redzam pēc iepriekšējo rezervāciju un līdzšinējo dzīvokļu pārdošanas datiem, īpaši pieprasīti ir trīs un četru istabu dzīvokļi, kas apliecina, ka Rīgas centrā ilgstoši bijis vērojams šāda tipa dzīvokļu piedāvājuma trūkums," norāda attīstītāja pārstāvis Reinis Sproģis.

Projekta "Dainas" būvniecības process tika uzsākts 2021. gada vasarā. Būvniecības darbi noritēja kā plānots, neraugoties uz ekonomiskās un politiskās situācijas saasināšanos reģionā, ļaujot dzīvokļu īpašniekiem plānot ievākšanos jaunajā mājoklī šī gada aprīlī. Pieejamo dzīvokļu pārdošanas cenas svārstās no 74 900 – 374 900 eiro.

"Dainas" atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā, kur ir īpaši dzīvojamo namu apbūves noteikumi. Ēkas fasādei izmantotas gaišas krāsas akmens masas flīzes un tumša toņa ķieģeļflīzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!