Foto: Publicitātes foto

Baltijas tūroperators "Novatours" un Latvijas nacionālā aviokompānija "Air Baltic Corporation" ("airBaltic") paplašina līdzšinējos sadarbību, izvēršot tūroperatora organizēto ceļojumu galamērķu klāstu, uz kuriem tiešos lidojumus nodrošinās nacionālais avio partneris. Pirmie paplašinātās sadarbības lidojumi plānoti maijā, ziņo "Novatours".

Plašāka sadarbība ar airBaltic ir nozīmīgs un mērķtiecīgs solis ceļā uz ilgtspējīgu attīstību, akcentē "Novatours Group", kas ietver arī Latvijas "Novatours", izpilddirektors Vitālijs Rakovskis.

"Novatours" pārdošanas vadītāja Latvijā Liāna Pudule Indāne piebilst, ka jau no maija Latvijas ceļotāji uz Melnkalni (Tivata), Grieķijas salām (Korfu, Krēta un Roda), Spāniju (Barselona), Itāliju (Katānija) un daļēji Bulgāriju (Burgas) ceļos ar "airBaltic" lidmašīnām. Sadarbības ietvaros šīs vasaras sezonā ir plānots apkalpot aptuveni 11 tūkstošus klientu, kas ir 10 reizes vairāk nekā iepriekš.

Tomass Ramdāls (Thomas Ramdahl), airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents norāda, ka kompānija turpina paplašināt savu maršrutu tīklu, un tagad varēs piedāvāt lielāko jauno maršrutu skaitu vienā sezonā tās vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!