Foto: Publicitātes attēli

Kosmētikas ražotājs "Madara Cosmetics" stiprina vadības komandu ar jaunu izpilddirektori – Guntu Šulti, lai turpinātu eksporta izaugsmi Eiropā, īpaši Francijā, Vācijā un Skandināvijas valstīs, informē "Madara Cosmetics" valdes loceklis Uldis Iltners.

"Madara Cosmetics" vadības komandas struktūrā tiks veiktas izmaiņas – izpilddirektores amatā 22. maijā stāsies Šulte, kura pēdējos trīs gadus bijusi globālas kompānijas Skandināvijas un Baltijas valstu vadības komandā ar atbildību par vairāk nekā 300 miljonu eiro vērtu biznesu.

Uzņēmuma līdzdibinātājs un līdzšinējais izpilddirektors Uldis Iltners turpinās darbu valdes locekļa statusā, savukārt ikdienas "Madara Cosmetics" darba vadības funkcijas pakāpeniski nodos jaunajai izpilddirektorei, lai pats varētu fokusēties uz kompānijas attīstības stratēģijas jautājumiem, kā arī jaunu biznesa projektu attīstīšanu.

""Madara" vīzija un ceļš nemainās. Mēs ar Lotti paliksim uzņēmuma valdē, mūsu lomas uzņēmuma pārvaldībā, ilgtermiņa stratēģijas veidošanā un jaunu mērķu izvirzīšanā paliks nemainīgas, bet ar Guntas pievienošanos mēs stiprinām savu spēju mērķu realizēšanā," pārliecināts Iltners.

Šulte ir teju 20 gadu pieredze vadošos amatos starptautiskā vidē. Karjeras gaitas viņa sākusi mārketingā tādās aģentūrās kā "McCann Riga" un "OMD Latvia", strādājot ar dažādiem starptautiskiem klientiem, līdz nonāca uzņēmumā "Danone" 2012. gadā. Kopš 2018. gada Šulte vadīja minētā Francijas pārtikas ražotāja "Danone" biznesu Baltijā, kā arī bija iekļauta Skandināvijas reģiona pārvaldības komandā.

""Madara Cosmetics" sper nākamo soli savā izaugsmes ceļā kā nozīmīgs starptautisks zīmols savos mērķa tirgos. Uldis un Lotte ir paveikuši neticamu darbu uzņēmuma biznesa izaugsmei. Esmu pārliecināta, ka viņi arī turpmāk sniegs Guntai visu nepieciešamo atbalstu no valdes," komentē Somijas uzņēmuma Oy "Transmeri Group Ab" ("Transmeri") rīkotājdirektore, "Madara Cosmetics" padomes locekle Sari Hannele Rosina.

Vaicāta, ko sagaida no veiktajām izmaiņām uzņēmuma vadības komandā, Rosina saka: "Mēs sagaidām, ka uzņēmuma rentablā izaugsme turpināsies ar spēcīgu "Madara" zīmola attīstību, ar vēl motivētāku komandu un labu sadarbību ar partneriem visās biznesa jomās. Sagaidām, ka Gunta liks lietā savas zināšanas starptautiska zīmola veidošanā un pārdošanas apjomu palielināšanā."

Kā ziņots, "Madara Cosmetics" konsolidētais neauditētais apgrozījums 2023. gada pirmajā ceturksnī bija 5,29 miljoni eiro, kas ir 10% pieaugums, salīdzinot ar attiecīgo periodu 2022. gadā, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga". Tas ir visu laiku augstākais pirmā ceturkšņa apgrozījums līdz šim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!