Foto: Publicitātes attēli
Pasākums "FuckUp Nights Riga" īpašā vakarā atzīmēs 20. norises reizi. Šajā jubilejas pasākumā, līdzās neražu stāstiem, būs arī izklaidējošā daļa, kurā tiks sumināti vakara apmeklētāji.

20. "FuckUp Nights Riga" ar saviem neražu stāstiem pagodinās Beāte Krauze-Čebotare – "Omniva" vadītāja Latvijā, Artūrs Špaks – raidījuma "Bez Tabu" žurnālists, Līva Jaunozola – portāla "Andele Mandele" dibinātāja un Aigars Nords – "Rimi" Rīgas maratona un Pasaules čempionāta skriešanā Rīgā organizatoru komandas vadītājs.

24. maija pasākuma apmeklētāji tiks lutināti ar dažādām dāvanām, balvām un citiem pārsteigumiem, par kuriem parūpēsies šī vakara atbalstītāji apdrošināšanas uzņēmums "Balcia" un E-komercijas gada balvas "E-komercijas zvaigzne 2023" organizatori, kā arī citi "FuckUp Nights Riga" Riga draugi.

"FuckUp Nights Riga" vakara vadītāja lomā, kā ierasts, būs komiķis Edgars Bāliņš, savukārt par pasākuma izklaides daļas raitu norisi un muzikālām aktivitātēm rūpēsies DJ Baltais Vilks.

Biļešu skaits uz pasākumu ir ierobežots, tās tiek tirgotas numurētu sēdvietu sektoros, un ir nopērkamas iepriekšpārdošanā bezrindas.lv.

24. maija pasākums norisināsies Mūzikas namā Daile, Krišjāņa Barona iela 31, ieeja no 19.30, vakara sākums 20.00.

Katrā "FuckUp Nights Riga" pasākumā piedalās četri runātāji, kuri piecpadsmit minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē – sākot no nelieliem "fakapiem", kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kas novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem.

"FuckUp Nights Riga" pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku.

"Fuckup Nights" ir globāla kustība, kas ir radusies 2012. gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Pašlaik "FuckUp Nights Riga" pasākumi tiek rīkoti jau 215 pilsētās 62 valstīs, kur dažādas spēcīgas personības nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes un runāt par tām publiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!