Foto: Andrea Cardin/IIHF

Pasaules hokeja čempionātā otrdien, 21. maijā, noslēdzas grupu turnīrs, kurā noskaidrosies pēdējās ceturtdaļfinālistes. Dienas pirmajā mačā Prāgā Austrijai nepieciešama uzvara pamatlaikā pār Lielbritāniju, kas atvadīsies no elites divīzijas, bet Ostravā agrajā spēlē tiksies Francija un Vācija.

Pēc tam pēcpusdienā Prāgā Čehijas un Kanādas izlases cīnīsies par pirmo vietu A grupā, bet Latvijas izlasei būs svarīga spēle pret ASV, kurā nepieciešama uzvara pamatlaikā, lai cerētu uz vietu ceturtdaļfinālā. Savukārt dienas noslēdzošajās spēlēs Somiju sagaida duelis pret Šveici. Somi ar Austriju cīnās par pēdējo vietu ceturtdaļfinālā no A grupas. Ja austrieši uzvarēs britus, tad somiem pret Šveici jāizcīna vismaz viens punkts. Savukārt Ostravā Zviedriju sagaida spēle pret Slovākiju. Ja Latvijas izlasei izdosies tikt pie trīs punktiem pret ASV, tad slovākiem vajadzēs vismaz punktu pret Zviedriju ceturtdaļfināla sasniegšanai.

"Delfi" piedāvā visa turnīra spēļu teksta tiešraides. Citu izlašu spēles – tikai īpaši "Delfi Plus" abonentiem, bet Latvijas izlases mači būs pieejami brīvpieejā.

Ierasti pasaules hokeja čempionātā risināsies 64 spēles. Prāgā notiks A apakšgrupas turnīrs, bet Ostrava uzņems B grupu, kurā spēlēs arī Latvijas valstsvienība. Pēc grupu turnīra abās pilsētās notiks vēl pa divām ceturtdaļfināla spēlēm, bet tad izšķirošie mači tiks aizvadīti Prāgā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!