Foto: Shutterstock

Igaunijas lielākais picēriju tīkls "Peetri Pizza" atvēris pirmo restorānu Latvijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmumā norādīja, ka kopš oktobra sākuma Rīgas centrā, Brīvības ielā, darbojas restorāns "Peetri Pizza & Pasta". Jaunais restorāns darbojas uz franšīzes līguma pamata.

"Mēs esam lielākais restorānu tīkls Igaunijā, un mums ir ambīcijas kļūt par lielāko tīklu Baltijas valstīs," pauž "Peetri Pizza" vadītājs Marko Pleiats. Uzņēmums tuvāko piecu gadu laikā Latvijā vēlas atvērt vēl aptuveni desmit restorānu, kā arī plāno sākt darbību Lietuvas tirgū.

Pleiats skaidro, ka pēdējās nedēļās vairāki Latvijas tirdzniecības centri aicinājuši viņus kļūt par nomniekiem. "Latvijas iedzīvotāji, kas apmeklē Igauniju, jau pazīst mūsu zīmolu," viņš norāda.

Ņemot vērā, ka Latvijā iedzīvotāji labprāt izvēlas ēšanu restorānā, "Peetri Pizza & Pasta" restorāns Rīgā ir lielāks nekā vidēji - 80 kvadrātmetru.

Igaunijā "Peetri Pizza" izveidota 1990. gadā. "Peetri Pizza" un ar to saistītajam tīklam "Pappa Pizza" Igaunijā kopumā ir 55 restorāni. Pagājušajā gadā restorānos tika pārdoti 2,2 miljoni picu, un šogad plānots pārdot 2,5 miljonus picu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!