Foto: DELFI
AS "Delfi" kopējais digitālo abonentu skaits decembra sākumā sasniedzis 25 181, pirmo reizi pārsniedzot 25 tūkstošu atzīmi.

"Esmu pateicīgs abonentiem par uzticēšanos. Laikmetā, kurā ar uzticēšanos medijiem iet skarbi, šāds abonentu skaita pieaugums spēcina mūsu komandas misijas apziņu, kā arī pārliecību par mediju nozīmi mūsu valstī," sacīja "Delfi" galvenais redaktors Filips Lastovskis.

Mediju uzņēmums abonēšanas pakalpojumu sāka piedāvāt 2019. gada pavasarī. "Delfi Plus" abonentiem pieejams viss "Delfi" saturs bez ierobežojumiem no jebkuras ierīces, tikai pieslēdzoties savam "Delfi" kontam. Visiem abonentiem pieejams pilns "Delfi TV" raidījumu arhīvs, kas ļauj skatīties savus iemīļotos raidījumus sev ērtā laikā neatkarīgi no to ētera laika. Kā arī trešdienās visi abonenti var apmeklēt jebkuru "Forum Cinemas" filmu ar 50% atlaidi.

Šobrīd "Delfi" abonēšanas kampaņas ietvaros iespējams kļūt par abonentu, gadā maksājot 14,99. Vairāk par abonēšanu iespējams uzzināt šeit.

Viņš arī pauda, ka šobrīd portālā notiek vērienīgi tehniskie uzlabošanas darbi, kas tuvāko mēnešu laikā var radīt īslaicīgus traucējumus interneta vietnes darbībā. "Iztēlojieties, ka jums pieder mašīna un jums šai mašīnai jānomaina dzinējs. Tas ir līdzīgi tam, ko šobrīd darām, lai portāla lietojamība, drošība un mūsu auditorijas apmierinātība kļūtu arvien labāka," sacīja Lastovskis.

AS "Delfi" ir vadošais ziņu medijs Latvijā, kuram ik mēnesi ir vairāk nekā 800 tūkstoši lietotāju un kurš nodrošina ziņas un zināšanas jau kopš 1999. gada 26. novembra. 2019. gadā "Delfi" atgriezās pie mediju nozares pamatprincipiem, piedāvājot daudzveidīgu oriģinālsaturu par ikmēneša abonēšanas maksu.

Kopš 2007. gada AS "Delfi" pieder Baltijas valstīs vadošajai mediju grupai – AS "Ekspress Grupp". "Ekspress Grupp" darbojas kopš 1989. gada un nodarbina 1700 strādājošo. Tai pieder vadošie interneta mediju portāli Baltijas valstīs. Tallinas biržā kotētā "Ekspress Grupp" izdod populārākos dienas un nedēļas laikrakstus, kā arī lielāko daļu populārāko žurnālu Igaunijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!