Foto: Shutterstock

Par SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" jauno kapitāldaļu turētāju kļuvusi SIA "Biznesa augstskola "Turība"", savukārt par patieso labuma guvēju – Aigars Rostovskis, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Iepriekš SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" kapitāldaļas piederēja Marikai un Ģirtam Ģedertiem un Aināram Baumanim. Visi trīs aizvien saglabā amatus SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" valdē.

Par plānoto reorganizāciju SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" bija paziņojusi jau aizvadītā gada jūlijā. Paredzēts, ka "Starptautiskā kosmetoloģijas koledža" tiks reorganizēta par biznesa augstskolas "Turības" struktūrvienību – Veselības aprūpes fakultāti.

Starptautiskā kosmetoloģijas koledža atrodas "Turības" telpās, un pēc reorganizācijas veselības aprūpes programmas studentiem būs ērtāk izmantot "Turības" pakalpojumus un infrastruktūru, piemēram, radošās telpas, biznesa inkubatoru un karjeras centru.

"Lursoft" izziņā redzams, ka SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" juridiskā adrese uz Graudu ielu 68, Rīgā, kur atrodas arī SIA "Biznesa augstskola "Turība"", pārcelta jau 2015. gadā.

SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" reģistrēta 1995. gadā.

Pērn SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" apgrozījusi 796,07 tūkstošus eiro, pēc nodokļu nomaksas gūstot 11,16 tūkstošu eiro peļņu. 2023. gadā SIA "Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža" bija darba devējs 15 darbiniekiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!