Foto: LETA

Izbeigta savulaik veiksmīgās zivju miltu ražotnes SIA "Mapeteks" darbība, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa publiskotā informācija

Uzņēmumu reģistrs aicinājis visas uzņēmuma likvidācijā ieinteresētās personas viena mēneša laikā iesniegt komercreģistra iestādei pieteikumu par likvidatora iecelšanu.

Pagājušā gada jūnijā Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvalde pieņēma lēmumu par SIA "Mapeteks" saimnieciskās darbības apturēšanu.

"Lursoft" izziņas dati rāda, ka SIA "Mapeteks" janvāra vidū bija uzkrāts 1,34 miljonu eiro liels nodokļu parāds. Jau kopš aizvadītā gada 14. decembra uzņēmumam nav aktuālu amatpersonu.

2000. gadā reģistrētais SIA "Mapeteks" pieder Margaritai Semjonovai, Oļegam Repņikovam un Mārim Dubrovskim.

"Lursoft" Multi atskaites dati rāda, ka 2018. gadā SIA "Mapeteks" apgrozīja 4,79 miljonus eiro, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 83,46 tūkstošus eiro. Ari 2019. gadā, kad uzņēmums apgrozīja 4,5 miljonus eiro, tas strādāja ar peļņu, savukārt 2020. gadā, par kuru arī ir SIA "Mapeteks" pēdējais iesniegtais finanšu pārskats, tas strādājis ar 138,19 tūkstošu eiro zaudējumiem (apgrozījums šajā gadā – 3,99 miljoni eiro).

Zivju miltu ražošanas uzņēmumam SIA "Mapeteks" šobrīd ir četri aktīvi nodrošinājumi, no kuriem senākais reģistrēts 2019. gadā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!