Foto: Publicitātes foto

Saistībā ar Jūrmalas domes lēmumu no šā gada 1. februāra par iebraukšanu Jūrmalā jāmaksā visu gadu un iebraukšanas maksa ir 3 eiro. Jūrmalas valstspilsētas administrācijā informē par to, kādus iebraukšanas maksas variantus Jūrmalas viesi var izvēlēties, kāds sods gaida pārkāpējus un kā plānots izlietot iekasētos līdzekļus.

Cik jāmaksā?

No 2024. gada 1. februāra iebraukšanas maksa Jūrmalas īpaša režīma zonā ir 3 eiro līdzšinējo 2 eiro vietā, un iebraukšanas maksa būs spēkā visa gada garumā, kā tas bija līdz 2013. gadam. Noteikumi kūrortpilsētā mainīti, lai mazinātu ik gadu pieaugošo satiksmes intensitāti un stimulētu braucējus izmantot videi draudzīgākus transporta veidus, "Delfi Bizness" stāsta Jūrmalas valstspilsētas administrācijas pārstāve Zane Leite.

Caurlaižu režīms Jūrmalas kūrortpilsētā ir kopš 1996. gada, un tikai kopš 2013. gada tas bija atcelts ziemas sezonā, viņa uzsver.

Nodevu nemaksā un bez caurlaides īpaša režīma zonā Jūrmalā var iebraukt elektromobiļi un Ceļu satiksmes drošības direkcijā reģistrētie transportlīdzekļi, kas pielāgoti vadītājam invalīdam.

Deklarēto jūrmalnieku īpašumā vai turējumā esošiem transportlīdzekļiem caurlaides (tāpat kā līdz šim) ir bez maksas. Nemainīga paliek arī ilgāka termiņa iebraukšanas caurlaižu maksa. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!