Foto: LETA
Vācijas zemo cenu veikalu tīkls "Lidl" Madrides starptautiskajā preču zīmju reģistrācijas sistēmā Latvijai, Lietuvai un Igaunijai patentējis 34 preču zīmes, kas liecina, ka "Lidl" Baltijā gatavojas piedāvāt plašu preču asortimentu, pirmdien vēstī "Bizness & Baltija".

Laikraksts piebilst, ka pie nacionālajām preču zīmēm pagaidām "Lidl" nav ķeries - Latvijas Patentu valdē līdz februāra beigām bija reģistrēta tikai kompānijas nākamā mājas lapas adrese lidl.lv.

"Bizness & Baltija" atgādina, ka "Lidl" pārstāvji ar presi nerunā un par kompānijas plāniem Baltijā var spriest tikai pēc tās aktivitātēm. "Lidl Latvija" komercreģistrā reģistrēts 2002.gadā, un sākotnēji tās aktivitātes bija saistītas ar darbinieku meklējumiem, bet šogad kompānija ir sākusi pētīt arī iespējas izveidot savu veikalu tīklu Latvijas rajonu pilsētās.

Vācijas "Lidl", kas varētu saasināt konkurenci mazumtirdzniecībā Baltijas valstīs, ir specializējies zemo cenu veikalu jomā un ir viens no lielākajiem mazumtirdzniecības tīkliem Eiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!