Foto: DELFI

Šodien netika izsolīts 1,15 miljonus latus vērtais likvidējamajai AS "Latvijas Krājbanka" piederošais nekustamais īpašums kāpu zonā Mellužos, Jūrmalā, jo uz to nepieteicās neviens pretendents, biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja "Latvijas Krājbankas" administratora SIA "KPMG Baltics" pārstāvis Oskars Fīrmanis.

"Interese par šo īpašumu ir, taču uz šodien paredzēto izsoli neviens pretendents nepieteicās. Tuvākajā laikā tiks lemts par īpašuma atkārtotu izsoli," sacīja Fīrmanis.

Īpašums atrodas Kāpu ielā 23, un to veido zemesgabals un nojaucama apbūve - dzīvojamā ēka un palīgceltne. Zemesgabala kopējā platība ir 11 378 kvadrātmetri, dzīvojamās ēkas kopējā platība ir 74,3 kvadrātmetri, bet palīgceltnes kopējā platība ir 14,1 kvadrātmetrs.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt "Latvijas Krājbankas" bankrotu. Bankrotu lūdza sākt "Latvijas Krājbankas" administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics", kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!