Foto: Publicitātes foto
Novērtējot uzņēmuma biznesa stratēģiju un ilgtermiņa mērķus, "SEB banka" piešķīrusi finansējumu "Douglas" grupas uzņēmumiem, kas pārstāv kosmētikas un parfimērijas mazumtirdzniecību, 6,1 miljona eiro apmērā, tādējādi pārfinansējot līdzšinējās kredītsaistības no "UniCredit Bank".

SEB bankas Lielo uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Kārlis Danēvičs norāda, ka "SEB Grupa" ir viena no bankām, kas piedalās mazumtirdzniecības koncerna "Douglas Holding AG" un tā saistīto uzņēmumu finansēšanā.

SIA "Douglas Latvia" valdes priekšsēdētāja Dita Dricka skaidro, ka "Douglas" grupa Latvijā šobrīd ir uz pārmaiņu ceļa - nolēmts sekmēt biznesa attīstību, paplašināt veikalu ķēdi, mainot parfimērijas veikalu "Kolonna" zīmolu uz "Douglas", kā arī sākt jaunu privāto un ekskluzīvo zīmolu ieviešanu veikalu produktu klāstā.

"Svarīgi, lai šajā periodā mums blakus būtu profesionāli un kompetenti bankas speciālisti, kuri sniegtu vērtīgas konsultācijas un piedāvātu inovatīvus finanšu risinājumus," atzīst Dricka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!