Foto: LETA

Pirmdien par Privatizācijas aģentūras (PA) otro valdes locekli izvēlētais Ģirts Freibergs Latvijas Televīzijas raidījumā "Panorāma" norādīja, ka neredz iemeslus, lai neparakstītu bankas "Citadele" līgumu.

Jaunais PA loceklis atzina, ka pilnībā dokumentu paketi, kas ir uz 150 lappusēm, vēl nav izlasījis, taču atzīmēja, ka nosacījumi, kas pausti publiskajā telpā, neesot pareizi interpretēti.

Viņš apliecināja, ka pirms paraksta likšanas rūpīgi izlasīs dokumentus un atklāja, ka līgums par bankas "Citadele" pārdošanu tiks parakstīts šīs nedēļas laikā.

Jau vēstīts, ka pirmdien par Privatizācijas aģentūras otro valdes locekli ir izvēlēts kādreizējais bankas "Citadele" padomes loceklis Ģirts Freibergs.

Premjerministre Laimdota Straujuma uzsvēra, ka banku nevar ilgstoši mocīt, jo tas nav nedz finansiāli, nedz ekonomiski pamatoti: "Ja iespējams, līgums ir jāparaksta. Valdība neredz argumentus, kāpēc mainīt līgumu, ko esam apstiprinājuši."

Kā ziņots, pagājušajā ceturtdienā amatu atstāja Ekonomikas ministrijās pārraudzībā esošās Privatizācijas aģentūras (PA) valdes priekšsēdētājs Ansis Spridzāns un valdes loceklis Guntis Lausks, kuriem pagājušajā piektdien būtu bijis jāparaksta līgums par bankas "Citadele" pārdošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!