Foto: Publicitātes foto

AS "Expobank" parakstījusi kredītlīnijas līgumu 450 tūkst. eiro apmērā ar dzīvnieku, mājdzīvnieku, zivju barības un organiskā mēslojuma tirgotāju SIA "L.J. Linen"; mērķis ir apgrozāmo līdzekļu papildināšana - jaunu eksporta tirgu apguve un biznesa paplašināšana.

SIA "L.J. Linen" sadarbojas ar lielākajiem ražotājiem Eiropā, Krievijā, Āzijā, Āfrikā un Dienvidamerikā.

"Zināmā mērā pandēmija mūsu uzņēmumam ir nākusi par labu, jo cenu svārstības pasaulē ir sekmējušas uzņēmuma rentabilitāti. Nākotnē plānojam palielināt apgrozījumu ar esošo produktu klāstu, tāpēc kredītlīniju izmantosim, lai turpināt attīstīt biznesu. Eksporta tirgu paplašināšanai izvēlamies apgūt nākamo no mūsu mērķa tirgiem – Āfriku," atklāj SIA "L.J. Linen" vadītājs Jānis Kuļikovskis

Finansējums tika piešķirts, piesaistot kā papildus nodrošinājuma instrumentu - kredīta garantiju - no valsts attīstības finanšu institūcijas "Altum", paskaidro AS "Expobank" valdes loceklis Vasilijs Karpovs. Uzņēmumi arvien aktīvāk izmanto "Altum" garantijas, kas palīdz banku finansējumu saņemt nepieciešamajā apjomā un ar izdevīgākiem nosacījumiem, savukārt bankai sniedz drošības sajūtu, investējot uzņēmumu attīstības projektos, papildina "Altum" valdes locekle Inese Zīle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!