Foto: Publicitātes foto/"Twino"

"Twino" grupas mātes uzņēmums, kompetences un finansējuma piesaistes centrs AS "Twino", otrdien, 4. janvārī, reģistrējis jaunu uzņēmumu, liecina "Lursoft" Klientu portfelis.

Jaunreģistrētās SIA "Twino Asia" pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro, un par uzņēmuma vienīgo valdes amatpersonu iecelta Anastasija Oļeiņika (attēlā), kura vienlaikus ir arī AS "Twino" valdes priekšsēdētāja.

Jaunais uzņēmums reģistrēts Dzirnavu ielā 42, Rīgā, kur juridiskā adrese reģistrēta arī tā mātes uzņēmumam "Twino".

SIA "Twino Asia" patiesais labuma guvējs ir Armands Broks, kuram patiesā labuma guvēja statuss šobrīd reģistrēts 16 uzņēmumos.

AS "Twino" 2020. gadā apgrozīja 3,4 miljonus eiro, no kuriem 70% veidoja apgrozījums Latvijā, 17% - Polijā, 7% - Krievijā. Pārskata gadu uzņēmums noslēdza ar 220,64 tūkstošu eiro peļņu.

Iesniegtajā gada pārskatā "Twino" norādījis, ka uz 2020. gada janvāri "twino.eu" platformas identificēto dalībnieku skaits sasniedza 19,74 tūkstošus. Aizpagājušajā gadā platformā reģistrējās 7,02 tūkstoši dalībnieku, no kuriem nepilni 4 tūkstoši identificējušies un uzsākuši investīcijas. 2020. gada beigās identificēto dalībnieku skaits sasniedza 23,7 tūkstošus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!