Foto: Privātais arhīvs

Noslēgumam tuvojas "Indexo" bankas licencēšanas process, un uzņēmuma vadība uzskata, ka pašreizējā situācija banku nozarē rada labas perspektīvas jaunam spēlētājam augt un attīstīties. "Indexo" vadītājs Valdis Siksnis stāsta, ka bankas pakalpojumi būs pielāgoti vietējam tirgum un sola piedāvāt arī inovācijas.

Ceturtdien, 14. decembrī, notika vebinārs, kurā Siksnis gan atklāja, kad banka plāno uzsākt savu darbību un kādi ir tās plāni, gan skaidroja, kādēļ sākotnēji pakalpojumus piedāvās tikai privātpersonām.

  • Kad sāks darbu? Banka savu darbību sāks ar privātpersonu apkalpošanu, jo tas, pēc Sikšņa teiktā, ir vienkāršāk no riska pārvaldības un dažādu citu politiku skatu punkta. Turklāt jau šobrīd "Indexo" pensiju pārvaldes kompānijas eksistējošā klientu bāze sastāv no 126 tūkstošiem privātpersonu, kas ir potenciālie bankas klienti. Uzņēmumu apkalpošanu plānots sākt 9-12 mēnešus vēlāk.

    Lai sāktu darbību, "Indexo" ir jāsaņem komercbankas licence, un šis process tuvojas noslēgumam. Jaunā banka varētu sākt darbību 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!