Foto: Publicitātes foto
Biznesa festivāls "sTARTUp Day 2019" "From Zero to Hero" no 23. līdz 25. janvārim notiks Igaunijas pilsētā Tartu. Tas pulcēs 4000 dalībniekus un 100 pasaules līmeņa runātājus.

Festivāls norisināsies jau trešo reizi, un šoreiz tam ir piešķirts gan jauns pasākuma formāts, gan arī norises vieta. Festivāls norisināsies triju dienu garumā ar divām galvenajām pasākuma dienām. Tas notiks tikko atjaunotajā Tartu Universitātes sporta kompleksā, kas ļaus piesaistīt vairāk apmeklētāju. "Pagājušajā gadā mūs apciemoja 2600 dalībnieku no 33 dažādām pasaules valstīm. Šogad mūsu mērķis ir piesaistīt 4000 cilvēku", tā par gaidāmo notikumu izsakās "sTARTUp Day" projektu vadītājs Ermo Tiks (Ermo Tikk).

Pasākuma galvenā tēma arī šoreiz būs "From Zero To Hero", un tās mērķis ir iedvesmot sākuma stadijā esošo jaunuzņēmumu pārstāvjus kļūt par saviem varoņiem. Šī mērķa sasniegšanai pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas diskusijas uz trim skatuvēm, praktiski semināri ar profesionāļiem, "pirtching" sacensības un plašu demo laukumu uzņēmumu produktu izrādīšanai. Tāpat festivāls sniegs iespēju tā apmeklētājiem atrast sev līdzīgi domājošus cilvēkus un potenciālos sadarbības partnerus, iesaistoties "matchmaking" un "networking" pasākumos, kā arī festivāla ietvaros rīkotajās ballītēs.

Daži no pasaules līmeņa runātājiem, kas uzstāsies pasākumā, ir Zviedrijas pirmais un līdz šim vienīgais astronauts Kristers Fuglesangs (Christer Fuglesang), brendinga konsultante un kādreizējā sociālās vietnes "Tinder" Eiropas komunikācijas vadītāja Hermione Veja (Hermione Way), pasaulē plaši lietotās reāla laika 3D attīstības platformas "Unity Technologies" dibinātājs un partneris Deivids Helgasons (David Helgason). Tāpat arī tādi Igaunijas top jaunuzņēmumu dibinātāji kā Kristels Krustuks (Kristel Kruustük) no "Testlio", Karels Kotkass (Kaarel Kotkas) no "Veriff un Alari Aho no "Toggl".

"sTARTUp Day 2019" biznesa festivāls tiek organizēts sadarbībā ar Tartu pašvaldību, Tartu Universitāti, Tartu zinātnes parku un Tartu jaunuzņēmumu vidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!