Foto: Publicitātes foto

"Tallink Grupp" parakstījusi čartera līgumu par kruīza kuģa "Silja Europa" (attēlā) īstermiņa fraktēšanu. Patlaban kuģis "Silja Europa" kursē maršrutā Tallina – Helsinki, taču jaunais līgums paredz tā fraktu uz mēneša periodu – no 17. oktobra līdz 17. novembrim. Kuģis nodrošinās izmitināšanu 26. Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) konferences par klimata pārmaiņām (COP26) dalībniekiem, ko organizē Apvienotā Karaliste sadarbībā ar Itāliju un kas notiks Glāzgovā, Skotijā laikā no 2021. gada 31. oktobra līdz 12. novembrim.

Čartera laikā kuģis no 21. oktobra līdz 14. novembrim atradīsies Skotijā, un tas nodrošinās izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus aptuveni 1500 fraktētāja darbiniekiem un viesiem. Kuģis ir fraktēts ar kompānijas "Landry & Kling Global Cruise Service" starpniecību ar pilnu kuģa tehnisko un apkopes apkalpi no "Tallink Grupp" puses līguma darbības laikā, pastāstīja uzņēmuma pārstāve Katri Linka.

Jāatzīmē, ka "Tallink" komanda jau šī gada jūnijā G7 samita organizatoriem Kornvolā nodrošināja kuģus "Romantika" un "Victoria I", kuru tehniskā apkalpe šobrīd strādā Vidusjūrā. "Čartera līgumi sniedz labu stimulu mūsu biznesam šajos sarežģītajos laikos un apstākļos, kad pasažieru skaits joprojām nepalielinās pietiekami strauji, un mēs turpināsim strādāt, lai noteiktu citas īstermiņa un ilgtermiņa darba iespējas mūsu kuģiem," sacīja "Tallink Grupp" valdes priekšsēdētājs Pāvo Negene.

Ar visiem klientiem, kas veikuši rezervācijas ceļojumiem ar kuģi "Silja Europa", uzņēmums sazināsies personiski, piedāvājot alternatīvās ceļošanas iespējas un risinājumus. Izņēmuma kārtā kuģa "Silja Europa" čartera laikā plānotos divus braucienus 29.oktobrī līdz 31.oktobrim un 11. novembrī līdz 13. novembrim izpildīs kuģis "Victoria I". 2021. gada 18. novembrī kuģis "Silja Europa" atgriezīsies savā ierastajā maršrutā starp Tallinu un Helsinkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!