Foto: SIA Eventus Corporate Finance publicitātes foto
Šā gada jūlija beigās UAB "Civinity" iegādājās AS "Hausmaster". 70% no darījuma summas finansēja Citadele banka. Ar šādu apjomīgu darījumu, viens no vadošajiem apsaimniekošanas, uzturēšanas un pārvaldības uzņēmumiem Baltijas valstīs turpina nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū. "Civinity" kā pircēja pusi darījumā atbalstīja korporatīvo finanšu Latvijas uzņēmums ar specializāciju cross-border transaction - SIA "Eventus Corporate Finance", kas šajā jomā darbojas jau vairāk kā 19 gadus.

"Civinity" sola uzlabot AS "Hausmaster" vadības struktūru, veidojot to klientiem pieejamāku. "Bizness netiks pārtrauks, klienti un sadarbības partneri saņems pakalpojumus, kā bija līdz šim brīdim. AS "Hausmaster" notiks uzņēmuma iekšējās pārmaiņas, tā pamazām tiks integrēta "Civinity" sistēmā, ar jaunu vadību, grāmatvedību un ar augstākiem standartiem. Ar šīm pārmaiņām nākotnē klienti Rīgā, Jūrmalā, Mārupē un citur saņems labākas kvalitātes pakalpojumus," saka Vitolds Sapožnikovs (Vitoldas Sapoznikovas), "Civinity" ģenerāldirektors.

Kad "Civinity" 2014.gadā ienāca Latvijas tirgū, iegādājoties SIA "Jūrmalas namsainieks", kā savu finanšu partneri izvēlējās tieši Citadele banku, kam ir vērtīgas pozīcijas tajos pašos vietējos tirgos gan Lietuvā, gan Latvijā. "Sadarbības partnerī novērtējam tā elastību un sapratni par klienta biznesa specifiku. Mēs novērtējam tūlītēju un tiešu atbildi no bankas puses par mūsu vajadzībām, idejām un objektīvu skatījumu uz iespējamiem projektu riskiem," atzīst Vitolds Sapožnikovs.

Saskaņā ar Eventus vadošo partneri Sandri Rūgumu: "Būtībā, šādos apjomīgos darījumos liela daļa no panākumiem, kur viena no iesaistītajām pusēm ir pārrobežu kompānija, balstās uz plašu vietējā tirgus pieredzi un individuāla pieeja uzņēmuma mērķu sasniegšanai. Zinot to, ka AS "Hausmaster" pieder lielākais klientu portfelis starp privāto nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmumiem, nesen noslēgtais darījums ir liels solis uz priekšu "Civinity" biznesa attīstībai un pierāda mūsu klientu kā ļoti spēcīgu kompāniju trīs Baltijas valstu līmenī, kas darbojas nekustamo īpašumu pārvaldes nozarē. Mēs kā padomdevēji esam patiesi gandarīti sadarboties ar šādu klientu un pielietojot savu ilggadējo pieredzi un kompetenci, kopā sasniegt klienta uzstādītos mērķus attīstībā."

"Civinity" turpina gatavoties savu akciju kotēšanai biržā; šogad plānots reorganizēt kompāniju par akciju sabierību un savu debiju uzsākt ne ātrāk kā 2019.gadā.

"Civinity" konsolidētais apdrozījums 2015.gadā bija 15,1 milj. eiro. Šogad "Civinity" plāno palielināt apgrozījumu līdz 32,2 milj. eiro.

Eventus grupas konsolidētais apgrozījums 2015.gadā sastādīja 1,794 milj. eiro. Šogad Eventus plāno palielināt apgrozījumu līdz 2 milj.eiro.

www.eventus.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!