Foto: Publicitātes foto
Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv izsludina konkursu "Nekustamā īpašuma aģents 2017". Konkursu organizē, lai celtu nekustamo īpašumu (NĪ) aģenta profesijas reitingu un prestižu, pievērstu sabiedrības uzmanību augstu kvalitātes standartu veidošanai nekustamo īpašumu tirgū, kā arī veicinātu NĪ aģentu pašizglītošanos un kvalifikācijas celšanu.

Šī gada 7.februārī jau otro reizi startē konkurss "Nekustamo īpašumu aģents 2017", kuru organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24 (konkursa lieldraugs: DNB banka).

Konkursa devīze ir "mans īpašumu aģents, kuram uzticos". LANĪDA izpilddirektore Irina Sjarki saka: "Esmu ļoti priecīga par lielo iepriekšējā gada konkursa "Gada aģents 2016" rezonansi. Tas izraisīja lielu interesi ne tikai nozares profesionāļu vidū, bet arī sabiedrībā. Konkursa popularitāte deva nozīmīgu pozitīvu ieguldījumu nekustamā īpašuma aģenta profesijas popularizēšanā. Noteikti vēlos veltīt labus vārdus arī mūsu pastāvīgajiem sadarbības partneriem".

City24.lv pārstāvis Maksis Karlins stāsta, ka iepriekšējā gadā, kad šāds konkurss Latvijā norisinājās pirmo reizi, tas izraisīja necerēti lielu interesi un iesaisti no dalībnieku puses, tāpēc neesot šaubu, ka tā organizēšana ir būtisks un vajadzīgs notikums nekustamo īpašumu tirgū. "Mēs kā lielākais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls ikdienā redzam dažādas situācijas, ar kurām klienti saskaras īpašumu izīrēšanas vai pārdošanas procesa laikā. To atrisināšanā būtisku lomu spēlē labs un kvalificēts nekustamo īpašumu aģents. Uzskatu, ka ir svarīgi izcelt labākos nekustamo īpašumu aģentus, kā arī parādīt un novērtēt pievienoto vērtību, ko viņi ar saviem pakalpojumiem sniedz klientiem," uzskata M.Karlins.

Konkursu vērtēs žūrija, kas sastāv no dažādām ar nekustamo īpašumu saistītajām jomām: banku sfēra, juridiskie pakalpojumi, profesionālā un izglītības joma.

Konkurss tiek organizēts trīs kārtās, kuru laikā tiks pārbaudītas gan dalībnieku teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas: online tests, video veidošana un interaktīvā lomu spēle finālā. Tā norisei un rezultātiem vari sekot līdzi konkursa mājas lapā, "Gada aģents" Facebook lapā, mājas lapās www.lanida.lvun www.city24.lv, kā arī specializētajos preses izdevumos un portālos.

Konkursu LANĪDA un City24.lv organizē sadarbībā ar konkursa lieldraugu DNB banku, zvērinātu advokātu biroju "Eversheds Sutherland Bitāns" un Jauno Teiku.

Konkurss norisināsies no šī gada 7.februāra līdz 9.martam.

Kļūsti par "Nekustamā īpašuma aģentu 2017"! Dalībai konkursā vari pieteikties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!