"Waze" dibinātājs Uri Levins uzskata, ka jaunajiem "start – up" censoņiem, lai sasniegtu virsotnes, jācenšas iemīlēties problēmā, nevis tās atrisinājumā, tā intervijā RīgaTV 24 stāsta pats Levins.

"Iemīlies problēmā, nevis tās atrisinājumā. Koncentrējies uz šo problēmu, kurai globāli nepieciešams atrisinājums, un turpini uz to fokusēties, līdz atrisini, nevis uz tās iespējamo atrisinājumu, kuru vēlies piedāvāt," padomu sniedz Levins.

Tāpat Levins intervijā skaidro "Waze" panākumu atslēgu. "Kad Tu centies atrast risinājumu problēmai, īstai problēmai, un apzinies, ka to vari atrisināt, ir garantija, ka projekts būs veiksmīgs. Sastrēgumi ir problēma, no kuras mēs ciešam katru dienu, un ikkatram autovadītājam tā riebjas. Spēja visus autobraucējus apvienot, lai pret to cīnītos, bija tas, kas mūs padarīja tik unikālus un īpašus."

"Pieļaujiet kļūdas, un pieļaujiet tās ātri. Jo laika gaitā jūs pieļausiet daudz kļūdas, un ja tās visas pieļausiet gana ātri, jums, iespējams, būs pietiekami daudz laika tās izlabot. Bet atkal – koncentrējieties uz problēmu, sniedziet klientiem pievienoto vērtību," jaunajiem uzņēmējiem iesaka Levins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!