Foto: Publicitātes foto
Kamēr "Apple" jau teju pusotru gadu nespēj izlaist savu bezvadu uzlādes paliktni, kāds korejiešu uzņēmums izlaidis tieši "Apple" ierīcēm paredzētu "paplāti". Tā spēj vienlaicīgi uzlādēt telefonu, pulksteni un austiņas.

"Gaze Tray" jau sākotnēji radīts tieši "Apple" ierīcēm. Tā izstrāde ilgusi gandrīz gadu, un jau šī gada martā uzņēmums sola piegādāt pirmās ierīces saviem klientiem.

Bezvadu uzlādes "paplāte" gan nav tik gudra kā plānotais "Apple AirPower" paliktnis, kurš varēšot uzlādēt ierīces neatkarīgi no tā, kur tās novietotas uz lādētāja virsmas. "Gaze Tray" ir iedalītas speciālas zonas katrai ierīcei. "iPhone" un "AirPods" austiņām ir atsevišķi nodalītas zonas, savukārt "Apple Watch" pulksteņa uzlādei ir iestrādāts magnēts, kas ierīci notur konkrētā vietā.

Tā kā "AirPods" austiņām šobrīd vēl nav pieejama bezvadu uzlādes lādīte, Gazelab piedāvā speciālu adapteri, kas piešķir austiņām šo iespēju.

"Gaze Tray" paliktnis izmanto "Qi" ("čī") standartu. Tas ir populārākais bezvadu uzlādes standarts, kuru izmanto lielākā daļa mobilo ierīču ražotāji. Tas nodrošina adekvātu jaudu un plašu ierīču atbalstu. Arī "Android" viedtālruņus iespējams uzlādēt ar šo ierīci. Papildus bezvadu uzlādei, paliktnī iebūvētas arī divas USB pieslēgvietas citām ierīcēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!