Foto: DELFI
Šajā nedēļas nogalē Ķīpsalā norisinās mūsdienu izklaides un tehnoloģiju festivāls "HyperTown".

"HyperTown" notiek jau trešo gadu pēc kārtas.

Šogad pirmo reizi Latvijā spēles "Fortnite" fani pulcēsies vienuviet, lai ne tikai ļautos aizraujošajai videospēlei un pārbaudītu savu meistarību, bet finālā sacenstos ar populārākajiem Latvijas Twitch un YouTube strīmeriem.

Stundu garie "Fortnite" turnīri notiks abās festivāla dienās jau no pulksten 11 un katrā no tiem vienlaicīgi varēs spēlēt ne vairāk kā 50 cilvēki.

Latvijas pirmā lielākā "Fortnite" turnīra superfināls "HyperTown" ietvaros notiks svētdien, 16. februārī, kad labākie abu festivāla dienu spēlētāji - līdzjutēju un fanu atbalstīti - aci pret aci spēlēs ar pašmāju populārākajiem strīmeriem un sacentīsies par galveno balvu - "PlayStation 4" spēļu konsoli.

Līdzās "Fortnite" turnīriem, azartiskākos festivāla apmeklētājus gaida arī "casual gaming" turnīri, kur spēlētāji sacentīsies "Crash Team Racing" vai "Mario Kart" spēlēs. Savukārt eSporta fani "HyperTown" varēsi just līdzi pašiem labākajiem Baltijas eSporta līgas spēlētājiem, kuri uz lielās skatuves "Counter Strike" disciplīnā sacentīsies par 9 000 eiro vērto balvu fondu. Bet vērienīgākajā izklaides zonā galvu reibinošos piedzīvojumos vedīs lazertag turnīri, jaudīgi drifta un rallija simulatori, jaunākās paaudzes droni, roboti, kā arī elpu aizraujošas izklaides - atrakciju parki, meistarklases un grandiozi šovi.

Baltijas mēroga urbānās kultūras un izklaides festivāls "HyperTown Riga" norisināsies no 15. līdz 16. februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!