Foto: DELFI
Likvidācijas process uzsākts bezpilotu lidaparāta tehnoloģiju attīstīšanas un bezpilotu lidaparātu ražošanas uzņēmumam SIA “Airdog”, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Likvidācijas process uzsākts pēc dalībnieka lēmuma.

2016. un 2017.gadā uzņēmuma apgrozījums pārsniedza vienu miljonu eiro, savukārt pēdējos divos gados tas sarucis uz pusi mazāks.

Pagājušajā gadā SIA "Airdog" apgrozījis 693,76 tūkstošus eiro un noslēdzis gadu ar 23,79 tūkstošu eiro peļņu. Pagājušais bijis pirmais gads, kad SIA "Airdog" strādājis ar peļņu, bet iepriekšējo septiņu gadu kopējie zaudējumi sasnieguši 3,89 miljonus eiro.

SIA "Airdog" reģistrēts 2012.gadā, un tā vienīgais kapitāldaļu turētājs ir ASV reģistrētais Inc. "Airdog". Uzņēmums SIA "Airdog" pamatkapitālā ieguldījis 4,76 miljonus eiro.

Pēc "Lursoft" datiem, Inc. "Airdog šobrīd nepieder neviens cits Latvijā reģistrēts uzņēmums. Tikmēr SIA "Airdog" līdzšinējam vadītājam un tagadējam likvidatoram Agrim Ķipuram pieder divi uzņēmumi – SIA "Jaunrades centrs" un SIA "AK Capital". Tie abi kopā 2019.gadā nodokļos samaksājuši 6,48 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!