Foto: Publicitātes foto
Latvijas militārā ekipējuma ražošanas uzņēmums "SRC Brasa", ņemot vērā valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības un tirdzniecības pakalpojumu ierobežojumus, atklājis funkcionālā apģērba un taktiskā ekipējuma tirdzniecību tiešsaistē.

Reaģējot uz Covid-19 izplatības rādītājiem un valstī noteiktajiem piesardzības pasākumiem, uzņēmums nolēmis atvērt internetveikalu ar zīmolu "Suited Systems", lai specializēts militārais ekipējums būtu pieejams, neapmeklējot tirdzniecības vietu klātienē.

"Tas ir nozīmīgs atskaites punkts ne tikai uzņēmuma, bet arī aizsardzības un militāro industriju attīstībā. Nepārtraukta pakalpojuma pieejamība krīzes laikā ir stratēģiski svarīga, lai vietējos un NATO dalībvalstu sadarbības partnerus apgādātu ar pievienotās vērtības produktiem jebkurā diennakts laikā bez klātienes kontakta," komentē uzņēmuma "SRC Brasa" valdes loceklis Kristiāns Brēdermanis.

Funkcionālie apģērbi, kas pieejami tiešsaistē, izgatavoti atbilstoši NATO prasībām.

Bez kaujas apģērba uzņēmums "SRC Brasa" izstrādā dažāda veida taktiskos elementus – pārnēsāšanas sistēmas, taktiskās vestes, bruņu vestes, patrulēšanas jostas, mugursomas un citus, tostarp bezpilota militāro sauszemes atbalsta sistēmu "Natrix".

Uzņēmums "SRC Brasa" specializējas funkcionālā un taktiskā apģērba un aprīkojuma izstrādē, testēšanā, kā arī ražošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!