Foto: Publicitātes foto

Līdzsvara ritenīši no koka mazuļiem Latvijā ir visai iecienīts pārvietošanās līdzeklis – "DipDap" un "Brum Brum" jau iekarojuši arī bērnu sirdis aiz Latvijas robežām. Nu šiem pārvietošanās līdzekļiem pievienojies vēl viens – "Choppy". Tas domāts bērniem līdz četru gadu vecumam, tam nav skrūvju un spieķu, un tā atsperīgais sēdeklis ir saudzīgs bērna mugurai. "Choppy" ir ražots no bērza saplākšņa un sver mazāk nekā trīs kilogramus.

"Jau sen galvā grozījās doma par ritenīti, kura salikšanai nebūtu jāizmanto instrumenti un nebūtu skrūvju. Risinājums atnāca ap 2016. gadu, kad arī sāku realizēt projektu," stāsta "Choppy" dizaina autors Aldis Blicsons. Jāpiebilst, ka viņš ir arī "Brum Brum" ritenīša dizaina autors, par ko ticis nominēts Latvijas dizaina balvai.

"Choppy" radīšanā atbalstu snieguši arī pieredzējuši tehniskie prāti no Rīgas Tehniskās universitātes Dizaina fabrikas, kā arīmazie testa braucēji, kas izmēģinājuši vairākus produkta prototipus. Rezultātā, "Choppy" ir ne tikai izskatīgs dizains, bet arī augsta funkcionalitāte – ikviens pieaugušais var riteni izjaukt un salikt pāris minūšu laikā, neizmantojot instrumentus, savu ideju skaidro tā autori.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!