Foto: Publicitātes foto

Latvijas IT uzņēmums “TestDevLab” oficiāli atklājis biroju Ziemeļmaķedonijas galvaspilsētā Skopjē. Tajā strādā 55 no uzņēmuma 500 darbiniekiem, un jaunais birojs ļaus ātrāk palielināt darbinieku skaitu šajā valstī.

Jau pirms biroja atvēršanas pagājušajā gadā "TestDevLab" Ziemeļmaķedonijā bija izveidojis uzņēmuma filiāli, lai varētu piedāvāt darbiniekiem tādas pašas sociālās garantijas un bonusus kā pārējiem uzņēmuma darbiniekiem Latvijā un citās valstīs.

Šobrīd "TestDevLab" ir biroji Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā, Valmierā un Ventspilī. Attālinātā formā uzņēmumā strādā darbinieki no Albānijas, Azerbaidžānas, Bulgārijas, Brazīlijas, Gruzijas, Igaunijas, Kazahstānas, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Spānijas un Turcijas. Nemitīgi notiek jaunu darbinieku piesaiste, un šobrīd uzņēmumā ir atvērtas 30 vakances tehniskajiem un administratīvajiem speciālistiem.

"TestDevLab" līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds stāsta: "Pagājušā gada nogalē nosvinējām uzņēmuma desmit gadu jubileju. Būtiski pieaugot darba apjomam, pirms vairākiem gadiem uzsākām darbinieku meklējumus arī ārzemēs. Pagājušā gada sākumā mums izdevās piesaistīt vairākus lieliskus speciālistus Ziemeļmaķedonijā. Darbinieku skaits būtiski sāka pieaugt, līdzko šajā valstī izveidojām uzņēmuma filiāli un izvērsām plašākas mārketinga kampaņas. Ziemeļmaķedonijā paredzam piesaistīt vēl vairāk darbinieku."


Ziemeļmaķedonijā lielu popularitāti esot ieguvusi "TestDevLab" un augstākās izglītības profesionāļu pērn izveidotā IT apmācību organizācija "TDL School". Tā Latvijā un ārzemēs piedāvā programmatūras testēšanas, izstrādes u.c. apmācības.

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums "TestDevLab" nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā "Microsoft", "Skype", "Orange", "Telefonica", "Airbnb" u.c. 2019. gadā "TestDevLab" ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!