Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Latvijas jaunuzņēmums "IziPizi" ar savu izstrādāto risinājumu trāpījis desmitniekā. Pašreizējos degvielas cenu kāpuma apstākļos tas atradis iespēju, kā uzņēmumiem un zemniekiem samazināt preču piegādes izmaksas, kā arī savas sistēmas ietvaros piedāvā bez maksas nogādāt labdarības organizācijām ukraiņiem paredzētos ziedojumus.

Tikko uzņēmums arī pavēris iespēju par preču piegādātāju kļūt ikvienam interesentam, kurš vēlas piepelnīties. Interesi par kurjera darbu Rolands Dzenis raksturo kā lielu un augošu, kas saistīts ar dzīves dārdzību –  aizvien vairāk cilvēku meklē iespējas, kā papildus nopelnīt.

Tuvāko mēnešu laikā jaunuzņēmums plāno piesaistīt investīcijas, lai pakāpeniski izplestu darbību gan Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām. 

Palīdzot no kara situācijas Ukrainā aizbēgušajiem cilvēkiem, "IziPizi" izveidojis sadarbību ar vairākām labdarības platformām, piemēram, "Labdarības lapu", "Palīdzēsim.lv" un citām, notiek pārrunas arī ar Rīgas domi par iespējamu sadarbību palīdzības organizēšanā. Turklāt "IziPizi" apvienojis spēkus ar Ukrainas atbalstam Latvijā rīkotā hakatona "HackForce" vienu no uzvarētājiem – komandu "Deliverty". 

"Ļoti aktīvas palīdzībā ukraiņiem šobrīd ir Latvijas mammas ar maziem bērniem, kurām ir, ko ziedot, bet vienlaikus viņām ir ierobežotas iespējas šīs mantas, piemēram, vairākus maisus ar drēbēm, nogādāt uz labdarības organizācijām," skaidro Dzenis.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!