Foto: Publicitātes attēli

Iepirkšanās centrā "Akropole Alfa" atklāts otrais "iDeal Latvija" jaunā koncepta "Apple Premium Partner" veikals Latvijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Latvijā ieviestais koncepts paredz strādāt kā "vienas pieturas" veikalam, jo visi pakalpojumi un risinājumi ir pieejami vienuviet – "Apple" produkti, aksesuāri, serviss, apmācības un meistarklases, nolietotu preču apmaiņas pakalpojumi un finansēšanas pakalpojumi juridiskiem klientiem, tai skaitā "Smart Deal", uzsver "iDeal" Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins.

Viņš uzsver, ka, pateicoties jaunajam konceptam, "iDeal" apgrozījums ir pieaudzis par 36%: "Pēc pārdošanas rādītājiem redzam, ka zīmola klienti novērtē dizainu un jaunākās paaudzes risinājumus. Tas ļauj mums attīstīt esošos veikalus un attīstīties reģionos – ievērojams potenciāls ir Latgalē un Daugavpilī tiks atvērts nākamais veikals."

"iDeal Latvija" arī Daugavpils veikalā nodrošinās privātpersonu un juridisko klientu apkalpošanu. Sertificēti un apmācīti specialisti palīdzēs atrast piemērotāko produktu, izskaidros tā lietošanas īpatnības un būs atbalsts arī visā ierīces lietošanas ceļā.

Veikala tirdzniecības platība ir 130 m2. Veikalā strādās pieci darbinieki.

Ieguldīto investīciju apmēru uzņēmums neatklāj.

"iDeal" ir "Apple" produkcijas izplatītājs ("Apple Premium Reseller" un "Apple Premium Partner") un oficiālais servisa partneris Latvijā kopš 1993. gada. "iDeal Group" ietilpst "iDeal" zīmola veikalu tīkli Latvijā un Igaunijā, "iDream" zīmola veikals Lietuvā un "1Store" veikalu tīkls Somijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!