Foto: Publicitātes foto

Ar ko gan labāk pārsteigt mīļos vai palutināt sevi, ja ne ar kvalitatīviem un uzticamiem viedpalīgiem, kas spēj atvieglot un dažādot ikdienas darbus un izklaides? Gada nogales svētku gaidās "Huawei" izveidojis īpašu gadžetu izlasi, piedāvājot izvēlēties vispiemērotākās dāvanas ikvienam – sportiskajiem, dinamiskajiem un estētiem. Ieskaties!

Sportisku izaicinājumu tīkotājiem

Elegantajā "Huawei" viedpulkstenī "Watch GT 2 Pro" ar titāna rāmi un safīra ciparnīcu apvienota laba gaume un sportiskais gars. Tas ir ērts un izturīgs, tāpēc būs piemērots ikdienas nēsāšanai, kā arī nebūs jāuztraucas par tā nodilšanu, metoties sportiskos izaicinājumos. "Watch GT 2 Pro" nodrošina pilnu datu spektru – sākot no ikdienas soļu skaitīšanas un sirds ritma un beidzot ar krietni vien specifiskākiem rādītājiem, piemēram, vidējo ātrumu, maksimālo nogāzi distanču slēpošanā, slēpošanā vai snovbordā. Kopumā "Watch GT 2 Pro" piedāvā izvēlēties no vairāk nekā 100 treniņu režīmiem, kā arī balss trenera vadībā ir pieejami vairāk nekā 10 skriešanas kursi. Un tas viss ar akumulatoru, kas darbosies līdz pat divu nedēļu garumā.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt "Watch GT 2e" ar nerūsējošā tērauda korpusu, krāsainajām fitnesa siksniņām, AMOLED HD 1,39 collu displeju un plašo individuāli pielāgojamo ciparnīcu klāstu ļaus tā nēsātājam izpaust savu unikālo personību. Viedpulkstenis aprīkots ar 100 treniņu režīmiem, tādējādi apmierinās pat viskustīgākos un neordinārākos indivīdus. Turklāt "Watch GT 2e" iestrādāta "Huawei" radītā "Kirin A1" mikroshēma, kas nodrošina augstu veiktspēju un neticami zemu enerģijas patēriņu, kā rezultātā tas spēj darboties ar vienu uzlādi līdz pat divām nedēļām.

Foto: Publicitātes foto

Jaunpienācējs "Huawei" viedpulksteņu "ģimenē" ir taisnstūra formas "Watch Fit", kas sver tikai 21 gramu un, pateicoties AMOLED ekrānam ar 280x456 HD izšķirtspēju un automātisku spilgtuma regulēšanu, ļauj labāk saskatīt ekrānu saules gaismā. Viedpulkstenī ieprogrammēti 12 fitnesa kursi un 13 skriešanas kursi, savukārt individuālie treniņu režīmi ir pieejami veseli 96, no kuriem 11 ir profesionāli, bet 85 – tradicionāli. Būtisks aspekts: enerģiju taupošie algoritmi ļauj baterijai darboties 10 dienas, kā arī viedpulkstenis aprīkots ar īpaši ātras uzlādes tehnoloģiju. Kustības bez ierobežojumiem!

Foto: Publicitātes foto

Mobiliem melomāniem

"Huawei" mērķis ir atvieglot cilvēku ikdienu ar tehnoloģiski attīstītām ierīcēm, tāpēc pirmais pasaulē piedāvā bezvadu austiņas ar viedu, dinamisku aktīvo trokšņu slāpēšanu (ANC), kas nozīmē, ka austiņas pielāgojas apkārtējai videi, nemainīgi nodrošinot nevainojamu skaņu.

Viedās austiņas "Free Buds Pro" prot atpazīt apkārtējās skaņas un pārslēgties uz trokšņus slāpējošo režīmu, savukārt, lai atkal pārslēgtos uztveršanas režīmā un dzirdētu apkārtējās skaņas, pietiks ar vienu pieskārienu. Dinamiskās austiņas atbalsta vienlaicīgu savienojumu ar divām ierīcēm, kuras pārslēgt arī ir iespējams ar vienu pieskārienu. Turklāt ar izslēgtu trokšņu slāpēšanas funkciju viena uzlāde nodrošina septiņas stundas ilgu klausīšanās pieredzi un līdz pat 30 stundas ilgu klausīšanās pieredzi, ja austiņas savienotas ar uzlādes maciņu, kuru var uzlādēt arī ar viedtālruni vai planšetdatoru, lai vienmēr gūtu maksimālu nevainojamas skaņas pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt ergonomiskās konusveida "Free Buds 3i" ar silikona uzgaļiem nodrošina izcilu trokšņu slāpēšanu apvienojumā ar visaptverošu akustisko baudījumu. Austiņas ir aprīkotas ar diviem uz āru vērstiem mikrofoniem, kas precīzi uztver jūsu balsi un vienlaikus slāpē citus apkārtējos trokšņus, bet trešais, uz iekšu vērstais mikrofons uztver balsi jūsu ausīs, lai vēl vairāk uzlabotu zvana kvalitāti un samazinātu trokšņu līmeni līdz 32dB1. Ar vienu uzlādi pietiks 3,5 stundām absolūti perfektam skaņas piedzīvojumam, savukārt uzlādes vāciņš nodrošina līdz pat 14,5 stundas ilgu akumulatora darbības laiku. Baudījums visas dienas garumā!

Foto: Publicitātes foto

Izcilu fotokadru medniekiem

"Huawei" viedtālruņi ir izdaudzināti ar slavenās Vācijas kompānijas "Leica" fotokamerām, kas gādā par augstākās kvalitātes foto un video uzņemšanu ikdienas gaitās. Īpaši šos viedtālruņus iecienījuši foto entuziasti, kuri novērtē unikālo inovāciju un pārbaudītu vērtību apvienojumu.

Inteliģentais un elegantais "P 40" viedtālrunis ir aprīkots ar vismodernāko "Kirin 990" 5G čipkopu (spēj identificēt un apstrādāt objektus reāllaikā) un "Ultra Vision Leica" trīskāršo kameru ar uzlabotu MI funkcionalitāti, ļaujot uzņemt kvalitatīvus un dzidrus attēlus jebkurā diennakts laikā neatkarīgi no tā, vai objekts atrodas tuvumā vai tālumā. 50 MP galvenā kamera ar 1/1,28 collu "Ultra Vision" sensoru, "Octa PD" autofokusu un RYYB krāsu filtru perfekti izcels pat vissmalkākās detaļas, savukārt 5x hibrīda tālummaiņa ar nemainīgu kvalitāti ļaus notvert skaistumu arī no attāluma.

Foto: DELFI

Savukārt mūsdienīgais un modernais "P smart 2021" viedtālrunis gādā par visu nepieciešamo pilnvērtīgai sociālo tīklu izmantošanai un attālinātās komunikācijas īstenošanai. 48 MP izšķirtspējas kamera noķers sulīgus un skaidrus kadrus, turklāt inteliģentie AI algoritmi mirkļa skaistumu ļaus iemūžināt arī krēslā. Savukārt 4 GB RAM ļauj efektīvi vienlaikus darbināt vairākas lietotnes un operatīvi starp tām pārslēgties, bet 128 GB ROM lielajā krātuvē pietiks vietas visiem jūsu videomateriāliem, fotoattēliem un spēlēm. Turklāt, pateicoties 5000 mAh akumulatoram ar enerģiju taupošo MI algoritmu, viedtālrunis nodrošinās ar 38,2 stundas ilgu 4G saziņu, 16,6 stundas ilgu video atskaņošanu tiešsaistē un 12 stundu sērfošanu 4G tīmeklī. Ko vēl vairāk izcilu fotokadru mednieki var vēlēties?

Foto: Publicitātes attēli

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!