Foto: Publicitātes attēli

"Elemental Business Centre" būvnieks "Merks" nodevis biroju ēku kompleksu attīstītājam "Kapitel", tādējādi noslēdzot būvniecības posmu, kas tika uzsākts 2021. gada septembrī. Projekta kopējās investīcijas pārsniedz 60 miljonus, un tas sastāv no divām ēkām ar 21 000 m2 kopējo iznomājamo platību.

Šobrīd nomai vēl pieejami 5000 m2 biroju platību, savukārt teju 75% ir jau iznomāti. Pašlaik jaunās biroja telpas tiek nodotas pirmajiem desmit nomniekiem, kuru kopējais darbinieku skaits biroju ēku kompleksā būs aptuveni 500.

Pirmie nomnieki darbu "Elemental Business Centre" sāks jau oktobra beigās.

"Elemental Business Centre" pārdošanas vadītājs Imants Krēsliņš stāsta, ka Skanstē tapušās biroju ēkas ir gatavas un tuvākajā laikā tās apdzīvos vairums to nomnieku.

Pēc "Elemental Business Centre" nodošanas attīstītājam uz biroju ēku kompleksu jau sākuši pārcelties pirmie nomnieki – Zviedrijas finanšu holdinga kompānijas "Marginalen AB" grupas uzņēmumi "GelvoraSergel", "Aizdevums.lv" un starptautiskais IT pakalpojumu uzņēmums "Arvato Systems". Plānots, ka novembrī biroju ēku kompleksu sāks apdzīvot arī pārējie pirmās kārtas nomnieki – "CV Market", "Primend", "Kapitel", "Dyninno Group", "Rimi".

Savukārt citi izziņotie nomnieki pārcelsies uz jaunajām biroja telpām 2024. gada sākumā, un šobrīd norit viņu biroju telpu projektēšanas un izbūves process.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!