Foto: Publicitātes foto
Komercīpašumu laukā vietējā kapitāla nekustamā īpašuma attīstītājs "LNK Properties" pielicis punktu biroju ēkas "V118" projekta īstenošanai Rīgas centrā. Šogad kārta pienākusi diviem cita profila ēku projektiem, tā dēvētajiem "stock office" abos Daugavas krastos – "Kalnciema biznesa parka" un "Dienvidu vārtu" ietvaros.

"Stock office" ir biznesam piemērotas telpas, kā mēdz piesaukt šampūnu reklāmās, "trīs vienā" –vienuviet tiek piedāvātas nelielas noliktavu, biroja, kā arī tirdzniecības/ekspozīcijas telpas. Labskanīgs un īss apzīmējums šādiem īpašumiem, šķiet, latviešu valodā vēl nav atrasts. Igaunijā šādi projekti ir guvuši popularitāti jau agrāk, taču pēdējos gados tie parādās arī pie mums. 

"Pašlaik projektējam. Šogad plānojam to pabeigt un sākt būvēt," stāsta SIA "LNK Properties" valdes loceklis Pāvels Broitmans. Pēc viņa novērojumiem, pašreizējos ekonomikas lejupslīdes apstākļos sarežģītāki laiki ir biroju telpu jomā, potenciālajiem nomniekiem gan šis ir labvēlīgs laiks, savukārt industriālo platību segments ir salīdzinoši mazāk skarts – pieprasījums pēc labām telpām ir. 

Iepazīstinot ar Latvijas nekustamā īpašuma tirgus spēlētājiem, “Delfi Bizness” jau vēstīja par “LNK Properties” plāniem šogad sākt īstenot savu līdz šim lielāko mājokļu projektu Rīgā, Hanzas ielā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!